KYSY LISÄÄ!
Henkilöstökoulutus Interaktiva
Marjukka Kallio

info(at)interaktiva.fi
050 5757 564

UUTISKIRJE!

Tilaa uutiskirje sähköpostiisi, saat ajankohtaista tietoa Interaktivasta ja NLP:stä!

Arkkityyppienergiat ja niiden hyödyntäminen 8. - 9.9.2022

Olivier Corchia workshop 8. - 9.9.2022 Helsingin keskustassa. 

Leadership Persona© Program.

Olivier Corchia

Valmennuksen ohjaa ranskalainen johtamisen kouluttaja ja mallittamisen ammattilainen Olivier Corchia (The Persona Masks´ Method) yhdessä avustavien kouluttajien kanssa.

Oivalla, kuinka voit syventää käsitystä itsestäsi arkkityyppienergioiden kautta – 
ja löytää voimavaroja, joita et muuten välttämättä tiedostaisi. 

Haluatko

  • ​ymmärtää sekä omaa että muiden käyttäytymistä ja toimintaa uudella tavalla – ja nostaa osaamisesi uudelle tasolle?
  • ​löytää intuitiivisesti ratkaisuja haasteiden ilmaantuessa – ja ohjata niin itseä kuin muita kohti uusia mahdollisuuksia?
  • saada työkaluja siihen, kuinka muuttaa mielesi pahimmat vastustajat arvokkaiksi apulaisiksi?
  • ​vastaanottaa uudenlaisia resursseja, mentaalisia malleja ja voimavaroja sekä työhön että omaan arkeen?

Arkkityyppienergiat ja niiden hyödyntäminen -valmennus on matka oman persoonamme piilotettuun potentiaaliin ja sieltä kumpuaviin voimavaroihin.

Valmennuksen ohjaa ranskalainen johtamisen kouluttaja ja mallittamisen ammattilainen Olivier Corchia, joka on kehittänyt Persona Masks´ Methodin ja kirjoittanut teoksen The Freedom to be oneself, with or without masks. Taustaltaan hän on tietotekniikan insinööri, joka on opiskellut yliopistossa myös systeemiajattelua ja NLP:tä. 

Persona Method© -menetelmän syntyyn on vaikuttanut Olivierin tiimin vuosien kokemus mallittamisesta yritysmaailmassa; millaisia rooleja ihmiset ottavat, miten he käyttäytyvät, tuntevat, pukeutuvat ja toimivat.

Menetelmä voimavarojen herättämiseksi

Arkkityypit ovat psykologisia ja emotionaalisia malleja siitä, kuinka elämme ja toimimme. Koulutuksessa tutustumme Persona Method© -menetelmän avustuksella seitsemään eri arkkityyppiin ja niiden kautta luomiimme rooleihin, valoihin ja varjoihin.

Menetelmä johtaa tutkimaan itseään ja omia ihmissuhteita intuitiivisesti, ottaen huomioon oman persoonan eri puolet ja tiedostamattoman mielen. Lähestymistapa tunnistaa ihmisen monimutkaisuuden ja antaa merkityksen tietylle käyttäytymiselle ja tunteille. Kun ymmärrämme arkkityyppisiä energioita paremmin, voimme muuttaa oman mielemme pahimmat vastustajat arvokkaiksi apulaisiksi.

Persona Method© ammentaa juurensa inspiroitumisesta Commedia dell´Arten (1600-luvun italialaisen teatterin) naamioista sekä Olivier Corchian tiimin lukuisista mallitusprojekteista yritysmaailmassa. 

Neurotieteilijä Yves Burnod on tuonut menetelmään mukaan ymmärryksen neurohormonien hyödyntämisestä.

Persona Methodin avulla on mahdollista löytää uusia resursseja ja potentiaaleja persoonallisuuden kehittämiseen.

Toisin kuin useimmat personallisuustyypittelyt, Persona Method© olettaa, että käytämme kaikkia naamioita (arkkityyppejä) voimavaroina. Menetelmä kysyy: ”Miten naamiot palvelevat meitä?” Metodin avulla voimme tunnistaa tavan, miten elämme, miten olemme yhteydessä tai irrallamme itsestä, muista, ajasta, rytmeistä ja aisteista. Arkkityyppienergioiden kautta voimme päästä käsiksi siihen, keitä pohjimmiltaan olemme.

Valmennusmatka johtaa meidät:

  • luomaan yhteyden muihin
  • ​kohtaamaan eri puolet itsessämme
  • ​astumaan oman ajattelumme ulkopuolelle
  • ​löytämään uudenlaisia näkökulmia, mentaalisia malleja ja voimavaroja

Valmennuksessa työskentelemme kahden päivän ajan arkkityyppienergioiden maailmassa teorian ja oivalluttavien harjoitusten myötä. 

Koulutus auttaa ymmärtämään omaa ja muiden toimintaa: miten eri energiat vaikuttavat työelämässä, omassa tekemisessä ja suhtautumisessa muihin. Saamme  myös tietoa neurohormonien osuudesta käyttäytymisessä, jolloin meidän on jatkossa helpompi toimia parhaalla mahdollisella tavalla muutostilanteissa.

Workshop sopii erityisesti johtajille, valmentajille, yrittäjille, asiakastyötä tekeville, esiintyjille, opettajille, terapeuteille sekä ihmisille, jotka haluavat vahvistaa yhteyttä niin itseen kuin muihin – ja nostaa ammattitaitonsa uudelle tasolle.

Arkkityyppienergiat ja niiden hyödyntäminen -valmennus

Leadership Persona© Program

Valmennuspäivät:
Torstaina 8.9. klo 9.30-18
Perjantaina 9.9. klo 9.30-17

Koulutuspaikka:
Joogakoulu Shanti, Runeberginkatu 43, Töölö, Helsinki 

Koulutuspaikkana toimiva Joogakoulu Shanti sijaitsee kävelymatkan päässä Kampin kauppakeskuksesta. Lisäksi useat bussi- ja raitiovaunuyhteydet pysähtyvät koulutustilan edessä.

Hinta:
490 € (395,16 € + alv 24 %)

Hinta sisältää:
Osallistumisen kahden päivän valmennukseen 8. - 9.9.2022
Kattavan valmennusmateriaalin
Virvokkeet; aamu- ja iltapäiväkahvit/-teet

llmoittautuminen ja peruutusehdot
Osallistumismaksu maksetaan joko yhdessä erässä ennen valmennusta tai kahdessa tasaerässä (ensimmäinen erä maksettu ennen koulutusta). Maksuton peruutus on mahdollista tehdä viimeistään neljä viikkoa ennen ensimmäistä valmennuspäivää. Esteen sattuessa tilalle voi tarvittaessa vaihtaa toisen osallistujan. Pidätämme oikeuden mahdollisiin muutoksiin.

Paikkoja on rajoitetusti, joten varmista paikkasi nopealla ilmoittautumisella!

Ilmoittautuminen

Kouluttajasta

Valmennuksen ohjaa ranskalainen johtamisen kouluttaja ja mallittamisen ammattilainen Olivier Corchia, joka on kehittänyt Persona Masks´ Methodin ja kirjoittanut teoksen The Freedom to be oneself, with or without masks. Taustaltaan hän on tietotekniikan insinööri, joka on opiskellut yliopistossa myös systeemiajattelua ja NLP:tä. Opiskelujen jälkeen Olivier kiinnostui mallittamisesta työskennellessään vakuutusyhtiössä, jossa hän mallitti parhaiden myyntiedustajien työskentelyä ja loi uusia innovaatioita tiimien johtamiseen. 

Olivier on coachannut ja valmentanut johtamista useissa eri maissa. Vuonna 2005 hän aloitti yhteistyön NLP-kehittäjä Robert Diltsin kanssa ja yhdessä he mallittivat esimerkiksi Nelson Mandelan työskentelyä. Tänä päivänä Olivier Corchia on erittäin kysytty kouluttaja ja kehittäjä yrityksessään Groupe PACE.

″Takana kaksi täyteläistä päivää. Ymmärrän nyt paremmin elämää, itseäni ja muita. Sain valmennuksesta iloa, hauskuutta, konkretiaa sekä valtavan määrän sanoinkuvaamatonta ymmärrystä ja näkökulmia. Toisen päivän lopuksi kutsuimme koolle ikään kuin yhtiökokouksen, jossa arkkityypit toimivat neuvonantajina. Nyt tiedän, että kun tarvitsen vastauksen ihan mihin tahansa kysymykseen, minulla on aina mukanani seitsemän viisasta. Olen tullut myös nähdyksi ja kuulluksi omana itsenäni, mikä on syvästi koskettavaa. Lämpimästi suosittelen kurssia!″

– Päivi Hoikkala, työnohjaaja STOry, ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, RMP®-valmentaja, NLP-kouluttaja, mindfulnessohjaaja

Kysyttävää?

Valmennus järjestetään yhteistyössä Neway Oy:n ja Henkilöstökoulutus Interaktiva Oy:n kanssa. Helsingin koulutuksessa paikalla on tulkki, joka kääntää opetuksen suomen kielelle. Myös valmennuksen vastuulliset järjestäjät Anu Vihonen ja Marjukka Kallio ovat paikalla.

Ota yhteyttä
Marjukka Kallio, marjukka.kallio@interaktiva.fi,  050 5757 564, interaktiva.fi 
Anu Vihonen, anu.vihonen@neway.fi, 040 5108 246, neway.fi

Ilmoittautuminen

KYSY LISÄÄ!
Henkilöstökoulutus Interaktiva
Marjukka Kallio

info(at)interaktiva.fi
050 5757 564

UUTISKIRJE!

Tilaa uutiskirje sähköpostiisi, saat ajankohtaista tietoa Interaktivasta ja NLP:stä!

"Koulutus oli oikein hyvä, muutoksia työpaikalla tapahtui heti koulutuksen ensimmäisen osan loputtua."
"Ajatuksia herättävää. Positiivisuutta nostattavaa. Mielenkiintoista. Toivottavasti parantunut ilmapiiri pysyy!"
"Hyvä positiivinen ote. Asiat tuli käytyä läpi hellästi, mutta kuitenkin hyvin tehokkaasti. Uskon että työpaikan ilmapiiri paranee huomattavasti! Kiitos!"
"Koulutus ollut ihanaa ja rentouttavaa. Usein koulutuksissa väsyttää, melkein nukahtaa, nyt ei. Hyvin mielenkiintoista hyvän ohjaajan vetämänä."