KYSY LISÄÄ!
Henkilöstökoulutus Interaktiva
Marjukka Kallio

info(at)interaktiva.fi
050 5757 564

UUTISKIRJE!

Tilaa uutiskirje sähköpostiisi, saat ajankohtaista tietoa Interaktivasta ja NLP:stä!

NLP-valmennukset

NLP valmennus menossa

Interaktiva järjestää sertifioituja NLP Practitioner (16 pv) ja NLP Master Practitioner-koulutuksia (16 pv) sekä lyhyempiä valmennuksia, joissa voi tutustua NLP:hen ja saada uusia oivalluksia itsestä.

Seuraavat NLP Practitioner -koulutukset alkaa helmikuussa 2024!
Seuraava NLP Master Practitioner -koulutus alkaa tammikuussa 2024!  

Mitä NLP on?

NLP on käytännönläheinen malli siitä, miten aivomme toimivat: miten opimme, ajattelemme, kommunikoimme, teemme päätöksiä ja motivoidumme sekä miten saamme aikaan haluttuja muutoksia. NLP:tä kuvataan onnistumisen psykologiaksi; se on yksi parhaimpia työkaluja, kun haluat saavuttaa parempia tuloksia joko työssä tai yksityiselämässäsi.

NLP sisältää tehokkaita tekniikoita ja menetelmiä mm. siihen miten

  • voit muuttaa omaa ajatteluasi
  • vaikutat omiin tunteisiisi ja voit päästää irti esimerkiksi liiasta stressistä
  • löydät uusia näkökulmia ongelmatilanteisiin
  • vapaudut rajoittavista uskomuksista
  • vaikutat kehon hyvinvointiin mielen kautta
  • opit ymmärtämään ja tunnistamaan ihmisten erilaisia mielenmalleja
  • kehität kommunikointitaitojasi niin, että sinun on helppoa luoda hyvä kontakti muihin
  • opit kommunikoimaan joustavammin esimerkiksi neuvotteluissa
  • motivoidut ja motivoit parhaiten

NLP on syvällinen tutustumismatka oman mielen toimintaan ja henkilökohtaisen kasvun väline. NLP:n kautta voi kirkastaa itselle tärkeitä asioita sekä oppia arvostamaan itseäsi ja hyväksymään muiden erilaisuuden.

NLP:tä voidaan soveltaa hyvin laajasti työelämässä mm. koulutuksessa ja valmentamisessa, myynnissä ja markkinoinnissa, johtamisessa, asiakaspalvelussa, terapiassa, terveyden ja hyvinvoinnin parissa - unohtamatta kunkin omaa henkilökohtaista kasvua ja muutostilanteita.

Ota yhteyttä!

Olen kiinnostunut NLP koulutuksista

Voit tutustua NLP:hen myös NLP webinaarissa tai Suomen NLP-yhdistyksen sivuilla !

"NLP on ollut minulle matka itseeni. Olen oppinut rakastamaan itseäni, asettamaan rajoja ja muovaamaan tunteita ja ymmärrystäni itsestäni ja toisista. NLP on avannut silmäni ja sydämeni. Se on auttanut näkemään maailman mahdollisuudet ja antanut rohkeuden kulkea kohti omia intohimon kohteita."

Lue palautteita >>

KYSY LISÄÄ!
Henkilöstökoulutus Interaktiva
Marjukka Kallio

info(at)interaktiva.fi
050 5757 564

UUTISKIRJE!

Tilaa uutiskirje sähköpostiisi, saat ajankohtaista tietoa Interaktivasta ja NLP:stä!

"Tälle kurssille lähteminen oli yksi elämäni parhaista päätöksistä. Olen oppinut uusia asioita, saanut työkaluja ihmisenä kasvamiseen ja tutustunut huippumukaviin uusiin ihmisiin. Monta lukkoa on auennut, olen tutustunut itseeni…Toiveikkaana, positiivisin mielin tulevaisuutta kohti. Sydän avautumassa."
"Todella mahtava kurssi, ehdottomasti kannatti tulla. Uskon saaneeni paljon ajattelemista ja näkökulmien sekä tueksi ns. työkaluja, vaihtoehtoisia toimintamalleja sekä henkilökohtaiseen elämääni että työhön. Rentoutukset ja ”keskittymisharjoitukset” aivan ihania."
"Olen saanut ihan uskomattoman paljon. Tähän mennessä eniten olen käyttänyt ikiomaa voimataikaympyrääni, kun olen esiintynyt julkisesti. Se on niin hyvä paikka! Kiitos NLP ja ihana Marjukka. Sä olet ammattilainen, aito, positiivinen, oma ihana itsesi."
"Tasapainoa, vahvuutta, hallintaa, keinoja, mahdollisuuksia, työstettävää, onnistumisia, tyytyväisyyttä, hyväksyntää. Uskomaton kokonaisuus, kokemus. Marjukka: pidit upeasti suitsia käsissäsi, annoit tilaa, muttet päästänyt levälleen. Ihastuin."
"Olen pitänyt erityisesti runsaista harjoituksista, on ollut tarpeeksi aikaa asioille ja rento fiilis ryhmässä. Tärkeää on ollut uskomusten kanssa työskentely, ankkurointi, tulevaisuuden tavoitteiden työstäminen ja COACH-tilan hyödyntäminen arjessa. Kouluttaja on osaava, hauska, fiksu ja innostava, asiantunteva kouluttaja ja avoin ihminen."
"Kurssi on ollut täynnä oivalluksia. Minun ei tarvitse muuttaa muita, vaan itseäni :-) Olen paljon rennompi ja vapautuneempi kuin ennen kurssia. Olen saanut monia itseni kehittämisen prosesseja liikkeelle. Olen saanut työvälineitä paitsi henkilökohtaiseen elämääni myös työhöni."
"Minulle erityisen tärkeää ja hyödyllistä on ollut uskomusten läpikäyminen: Rajoittavien uskomusten nujertaminen ja voimaannuttavien uskomusten lisääminen ja luominen. Kurssilla on ollut alusta asti hyvä energia. Täällä on ollut helppo olla oma itsensä heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Mielestäni tämä kertoo kouluttajan ammattitaidosta."
"Kurssi on ollut antoisa niin monella tavalla, sekä antanut työkaluja omaan kasvuun, sysännyt liikkeelle muutoksen tielle."
"Lämmin kiitos ajatuksia herättävästä, mielen liikkeitä avaavasta, itseä kehittävästä koulutuksesta! Vahva osaaminen näkyy NLP:n opetuksessa ja ryhmän ohjauksessa. Myös halusi kehittyä aiheen saralla ja pysyä kiinni ”ajan hermolla” näkyy positiivisesti. Loit lempeän oppimisen ympäristön, sai olla oma itsensä."
"Kokemus on ollut fantastinen, opin paljon uusia NLP-tekniikoita ja varmuutta käyttää niitä. Opin paljon itsestäni ja muista ihmisistä, olen rohkeampi."
"Kouluttaja aivan huippu, ei olisi voinut parempaa toivoa. Marjukka osaa antaa monia uusia näkökulmia ja otti osallistujat huomioon kaikella tavalla."
"Kurssi kokonaisuudessaan ihanaa löytöretkeä, vaikka se ei aina (joka hetki) tuntunut hyvältä :-) Ryhmänä kaikki toimivat hyvin yhteen, voi turvallisesti kertoa aremmistakin asioista ja jakaa niitä. Kaikille oli tilaa - kiitos."
"Loistava kouluttaja! Pelotti/jännitti ennen kurssin alkua, mikäli kouluttaja ei ole hyvä, tulisi pientä vastakkainasettelua -> ei olisi oppinut niin hyvin. Olet läsnä, annat tilaa. Olet tasapainossa itsesi kanssa."
"Tämän parempaa ryhmä ei olisi voinut toivoa. Kiitos Marjukka, että loit heti ensimmäisestä päivästä alkaen turvallisen ja avoimen ilmapiirin, jossa meillä jokaisella oli hyvä kasvaa ihmisenä ja oppia itsestämme lisää."
"Koulutus antoi paljon eväitä oman itsen tutkimiseen, omien arvojen löytymiseen ja selkeytymiseen. Sen lisäksi, että opin itsestäni paljon, opin myös avoimuutta sekä loistavia tekniikoita harjoitusten myötä."
"Sain paljon välineitä työhöni sekä henk.koht. elämään -> perhe/parisuhde. Sain koulutuksessa olla omana itsenä koko ajan! Vaihtelevat tunnit, rentoutukset oli loistavia. Pidin erityisesti siitä, että havainnollistit asioita, ei ollut vain teoriaa. Tapa opettaa oli moninainen, tylsiä hetkiä ei tullut. Olet mukaansa tempaava kouluttaja. "
"Koen, että olen saanut koulutuksesta monia hyödyllisiä välineitä itsetuntemuksen kehittämiseen ja omassa elämässä haastavien tilanteiden käsittelyyn / kohtaamiseen. Olen ehkä epäileväien luonne, enkä ole aina uskonut tekniikoiden toimivuuteen. Yksi tärkeä oppi on ollut heittäytyminen ja kokeileminen. Olet kouluttajana todella hyvä, otat hienosti kaikki ryhmässä huomioon ja innostat kokeilemaan / testaamaan tekniikoita."
"Tämä on ollut aivan mahtava matka! En olisi ikinä uskonut, jotenkin harmittaa, että en ole kuullut tästä aiemmin. Joskus nuorempana, kun olin tosi väsynyt äiti, tästä olisi ollut aivan mahtava apu. Siksi haluan kertoa tästä muille ja rohkaista omia nuoriakin lähtemään…Marjukka, sinä olet aivan huippu kouluttaja, sulla on mahtava taito kuunnella ja kohdata ihmisiä. Olet kultaa. Kiitos tästä kaikesta."
"NLP on ollut minulle matka itseeni. Olen oppinut rakastamaan itseäni, asettamaan rajoja ja muovaamaan tunteita ja ymmärrystäni itsestäni ja toisista. NLP on avannut silmäni ja sydämeni. Se on auttanut näkemään maailman mahdollisuudet ja antanut rohkeuden kulkea kohti omia intohimon kohteita.”