KYSY LISÄÄ!
Henkilöstökoulutus Interaktiva
Marjukka Kallio

info(at)interaktiva.fi
050 5757 564

UUTISKIRJE!

Tilaa uutiskirje sähköpostiisi, saat ajankohtaista tietoa Interaktivasta ja NLP:stä!

Hypnoterapia

Mitä hypnoterapia on?

Hypnoterapia on terapiamuoto, jonka osana hyödynnetään hypnoosia. Hypnoosi/transsitila on keskittynyt mielentila, jossa asiakas usein kokee olevansa rennossa tilassa unen ja valveen rajalla. Tässä tilassa tietoisen mielen kontrolli vähenee ja ihminen on hyvin vastaanottavainen erilaisille suggestioille ja asioiden uudelleenmäärittelylle. Hypnoosissa on mahdollista löytää ratkaisuja alitajunnasta, tutkia haitallisia uskomuksia ja tunteita ja avata mieli niiden muokkaamiseen. 

Hypnoterapiaa voidaan käyttää hoitona hyvin erilaisissa ongelmissa.

Olen auttanut asiakkaitani mm. seuraavissa asioissa:

 • työuupumus ja stressin vähentäminen, erilaiset kuormitustekijät
 • unettomuus ja ylivireys
 • ylisuorittaminen
 • erilaisten pelot ja fobiat kuten lentopelko, korkeanpaikankammo, autoilupelko, vahva esiintymisjännitys
 • itsevarmuuden lisääminen työelämän haasteisiin
 • ahdistuneisuus ja masennus
 • traumaattisista, vaikeista kokemuksista vapautuminen
 • riippuvuuksien hoito
 • tunnesyöminen
 • psykosomaattiset oireet ja kivut sekä hypnoosin käyttö täydentävänä hoitona erilaisissa sairauksissa (huom! Hypnoterapia ei korvaa lääkärin hoitoa, vaan on täydentävä hoito)
 • tavoitteiden saavuttaminen ja motivaation lisääminen
 • sisäisen kriitikon vaimentaminen
 • itsetunnon vahvistaminen, tasapainoinen elämä
 • ihmissuhteisiin liittyvät haasteet
 • rentous urheilusuorituksissa

Mitä hypnoterapiassa tapahtuu?

Asiakastapaaminen kestää yleensä noin 1,5 tuntia, josta hypnoosityöskentelyn kesto on n. 20-50 minuuttia. Tapaamisen alussa keskustellaan asiakkaan tavoitteista, tämän hetken tilanteesta ja valmennusprosessin kulusta. Ensimmäisellä kerralla alkukeskusteluun ja kartoitukseen menee pidempään. Terapeutti ohjaa asiakkaan sopivaan transsitilaan erilaisilla induktioilla eli ohjeistuksilla. Hypnoosissa asiakkaalle voidaan antaa hänen tavoitteitaan edistäviä suggestioita ja hyödyntää mielikuvatyöskentelyä.

Kliinisessä hypnoterapiassa ei välttämättä pyritä syvään transsitilaan, vaan sellaiseen hypnoosin syvyyteen, jossa voidaan työskennellä aktiivisesti asiakkaan tavoitteen mukaisesti ja asiakas saa uusia oivalluksia. Tällöin ihminen voi olla tietoinen ympäristön tapahtumista ja keskustella tarvittaessa terapeutin kanssa. 

Hypnoosin ohessa voidaan käyttää mm. NLP-menetelmiä ja osaterapiaa. Tapaamisen loppuun varataan myös aikaa keskustelulle. 

Kesto ja hinnat

Työskentelymuotona hypnoterapia on ratkaisukeskeistä ja lyhytterapeuttista. Yhden asian tiimoilla tapaamisten määrä on tavallisesti 2-5 kerran välillä. Toisinaan yhdestäkin kerrasta on iso apu, ja toiset asiat taas vaativat pidempää työstöä.

Hinta: 95€/ tunti (hinta sisältää alv:n 24%). Laskutus tapahtuu toteutuneiden tuntien mukaan. Yleensä tapaamisen kesto on n. 1,5h.  

Terapeuttisi Marjukka

Marjukka Kallio

Minulla on vuosien kokemus asiakastyöstä erilaisten ihmismielen haasteiden parissa. Hypnoterapiaa olen opiskellut ICH Clinical Hypnosis Trainingin diplomikoulutuksessa. Hyödynnän asiakastapaamisissa myös vankkaa NLP-osaamistani, psykologian tietotaitoa ja tarvittaessa myös silmänliiketerapiaa (EMDR) ja muita soveltuvia menetelmiä, jotta sinä saavutat tavoitteesi.

Paikka

Otan asiakkaita vastaan Turun Lyhytterapiakeskuksessa, osoitteessa Tuureporinkatu 8, 3 kerros. 
Voit kysyä myös hypnoterapiaa etäyhteydellä, se on mahdollista monissa tapauksissa.

Ota yhteyttä!

Olen kiinnostunut hypnoterapiasta

Kokemuksia

"Hain apua hypnoterapiasta jännittämiseen ja uniongelmiin. Molemmat ongelma-alueet korjaantuivat terapian aikana hienosti ja voin vahvasti suositella Marjukan hypnoterapiaa kaikille!"
- Sami

"Olin käymässä läpi elämäni raskainta vaihetta ottaessani yhteyttä Marjukkaan. Avioliittoni oli kariutumassa ja olin pelkkä ihmisraunio. Tunsin olevani umpikujassa eivätkä voimavarani riittäneet mihinkään. En pystynyt jatkamaan avioliitossa, mutta en myöskään pystynyt aloittamaan avioeroprosessia. Olin lyhyessä ajassa riutunut niin, että painonikin oli laskenut.
Marjukan hypnoterapiassa pystyin käsittelemään varhaislapsuuden kokemuksia, joiden takia minulta puuttui perusturvallisuuden tunne elämästä. Pystyin olemaan yhteydessä sisäiseen lapseeni ja lohduttamaan häntä. Koen, että pystyn nyt paremmin huolehtimaan itsestäni vaikeassa elämänvaiheessa ja että selviän, tuli mitä tuli."
- Anna

Lue palautteita >>

KYSY LISÄÄ!
Henkilöstökoulutus Interaktiva
Marjukka Kallio

info(at)interaktiva.fi
050 5757 564

UUTISKIRJE!

Tilaa uutiskirje sähköpostiisi, saat ajankohtaista tietoa Interaktivasta ja NLP:stä!

"Hain apua hypnoterapiasta jännittämiseen ja uniongelmiin. Molemmat ongelma-alueet korjaantuivat terapian aikana hienosti ja voin vahvasti suositella Marjukan hypnoterapiaa kaikille!" - Sami
"Olin käymässä läpi elämäni raskainta vaihetta ottaessani yhteyttä Marjukkaan. Avioliittoni oli kariutumassa ja olin pelkkä ihmisraunio. Tunsin olevani umpikujassa eivätkä voimavarani riittäneet mihinkään. En pystynyt jatkamaan avioliitossa, mutta en myöskään pystynyt aloittamaan avioeroprosessia. Olin lyhyessä ajassa riutunut niin, että painonikin oli laskenut.  Marjukan hypnoterapiassa pystyin käsittelemään varhaislapsuuden kokemuksia, joiden takia minulta puuttui perusturvallisuuden tunne elämästä. Pystyin olemaan yhteydessä sisäiseen lapseeni ja lohduttamaan häntä. Koen, että pystyn nyt paremmin huolehtimaan itsestäni vaikeassa elämänvaiheessa ja että selviän, tuli mitä tuli." - Anna