KYSY LISÄÄ!
Henkilöstökoulutus Interaktiva
Marjukka Kallio

info(at)interaktiva.fi
050 5757 564

UUTISKIRJE!

Tilaa uutiskirje sähköpostiisi, saat ajankohtaista tietoa Interaktivasta ja NLP:stä!

Tietoa pitkien NLP-koulutusten laskutuksesta

Laskutamme varausmaksun 100€ + alv 24% (=124€) ilmoittauduttuasi. Varausmaksu vähennetään koulutuksen loppusummasta, ja varausmaksu on sitova (sitä ei palauteta, jos koulutukseen osallistuminen perutaan).

Koulutuksen osallistumismaksu laskutetaan ennen koulutuksen alkua. Sopimuksen mukaan voit maksaa myös erissä (2-8 erää).

Mahdolliset peruutukset

Vahvistetun osallistumisen voi peruuttaa maksutta 30 päivää ennen koulutuksen alkamista. Mikäli osallistuminen perutaan tämän jälkeen, veloitamme osallistumismaksusta 50%.

Poikkeuksena on NLP Trainer -koulutus, jonka voi peruuttaa 45 päivää ennen ensimmäistä koulutuspäivää. Mikäli osallistuminen peruutetaan tämän jälkeen, veloitamme osallistumismaksusta 50%.

Esteen sattuessa voit myös maksutta ilmoittaa tilallesi toisen henkilön tai kysyä osallistumisesi siirtämisestä toiseen koulutukseen.

Poissaolojen korvaaminen

Jos koulutuksen aikana tulee muutamia poissaolopäiviä, ne voi korvata maksutta Interaktivan seuraavassa NLP-koulutuksessa. Poissaolojen korvaaminen sovitaan aina erikseen.

KYSY LISÄÄ!
Henkilöstökoulutus Interaktiva
Marjukka Kallio

info(at)interaktiva.fi
050 5757 564

UUTISKIRJE!

Tilaa uutiskirje sähköpostiisi, saat ajankohtaista tietoa Interaktivasta ja NLP:stä!

"Koulutus oli oikein hyvä, muutoksia työpaikalla tapahtui heti koulutuksen ensimmäisen osan loputtua."
"Ajatuksia herättävää. Positiivisuutta nostattavaa. Mielenkiintoista. Toivottavasti parantunut ilmapiiri pysyy!"
"Hyvä positiivinen ote. Asiat tuli käytyä läpi hellästi, mutta kuitenkin hyvin tehokkaasti. Uskon että työpaikan ilmapiiri paranee huomattavasti! Kiitos!"
"Koulutus ollut ihanaa ja rentouttavaa. Usein koulutuksissa väsyttää, melkein nukahtaa, nyt ei. Hyvin mielenkiintoista hyvän ohjaajan vetämänä."