KYSY LISÄÄ!
Henkilöstökoulutus Interaktiva
Marjukka Kallio

info(at)interaktiva.fi
050 5757 564

UUTISKIRJE!

Tilaa uutiskirje sähköpostiisi, saat ajankohtaista tietoa Interaktivasta ja NLP:stä!

Urapalvelut


Etkö viihdy enää nykyisessä työssäsi? Haluaisitko tehdä jotain ihan muuta, muttet oikein tiedä mitä? Mikä kaikki on mahdollista – ja mikä sopii juuri sinun persoonaasi, kykyihin ja arvoihin sekä motivoi parhaalla tavalla? Tai tiedätkö jo mitä haluat, mutta haluaisit sparrausta sopivan työpaikan saamiseksi?

Interaktivan valmentajalla, Marjukka Kalliolla on yli 10 vuoden kokemus urasuunnittelu-valmennusten kouluttajana ja kehittäjänä sekä rekrytoinnin parissa – varmasti tämänkin vuoksi palautteet valmennuksen toimivuudesta ovat aina erinomaisia!
Urasuunnittelu- ja työnhakuvalmennuksessa jokaisen osallistujan tarpeisiin paneudutaan yksilöllisesti. Valmennus tarjoaa mahdollisuuden itsensä kehittämiseen sekä parhaiden puolien löytämiseen ja antaa sinulle valmiuksia suuntautua itsellesi sopivalle uralle.

Urapalvelut ryhmävalmennuksena

Valmennus koostuu ryhmämuotoisista koulutuspäivistä sekä valmentajan antamasta henkilökohtaisesta ohjauksesta. Työskentelytapoja ovat keskustelut, testit, etätyöskentely sekä toiminnalliset harjoitukset. Ohjelma räätälöidään ryhmän tarpeisiin sopivaksi. Kesto voi olla muutamien tuntien teemapäivistä tai ohjauksista kuukausia kestäviin ryhmäpalveluihin.

Valmentaja avustaa sopivien työnhakukeinojen valitsemisessa, hakemusten räätälöinnissä sekä sparraa haastattelutilanteisiin. Valmennuksen avulla osallistujien käytännön työnhakutaidot sekä itseluottamus työnhakijoina paranevat. Tavoitteena on löytää hakijalle parhaiten sopiva työpaikka.

Henkilökohtainen urasuunnittelu-coaching

Kahdenkeskisessä ohjauksessa valmentajan kanssa keskustellaan tämänhetkisestä tilanteesta ja sen herättämistä tunteista, pohditaan uusia mahdollisuuksia työelämässä ja tuetaan tavoitteiden saavuttamisessa. Keskustelun lisäksi mennään suoraan käytäntöön; haetaan uusia näkökulmia monipuolisilla menetelmillä, kuten simulaatioilla, visiointi-menetelmillä, NLP-harjoituksilla ja käytännön työnhaun treenillä.

Ohjaus räätälöidään sinun tarpeittesi mukaan. Teemoina voivat olla:

 • Urasuunnitteluprosessin lähtökohdat, valintaprosessi aikuisen elämässä
 • Itsetuntemuksen lisääminen: Elämäntilanteen arvio, aikajanatyöskentely
 • Omien vahvuuksien ja mahdollisuuksien tunnistaminen
 • Koulutustarpeen arviointi, työelämän tavoitteet ja kilpailukyvyn parantaminen
 • Urasuunnittelun viisi ulottuvuutta
 • Tiedonhankinta ammattialoista ja koulutusmahdollisuuksista
 • Tulevaisuuteen ja omaan itseen suhtautuminen myönteisesti, haitallisten uskomusten työstäminen ja korvaaminen voimaannuttavilla ajatusmalleilla
 • Urasuunnitelman työstäminen, vaihtoehtojen vertailu ja valintojen tekeminen
 • Selvitys: millä eri keinoilla voit hakea töitä ja miten juuri sinun kannattaa edetä
 • Hakemuksen ja CV:n muokkaus
 • Harjoitteet työpaikkahaastattelua varten: sparraus haastattelusimulaatiossa ja mielikuvaharjoitteet jännittämisen vähentämiseksi

 

KYSY LISÄÄ!
Henkilöstökoulutus Interaktiva
Marjukka Kallio

info(at)interaktiva.fi
050 5757 564

UUTISKIRJE!

Tilaa uutiskirje sähköpostiisi, saat ajankohtaista tietoa Interaktivasta ja NLP:stä!

"Koulutus oli oikein hyvä, muutoksia työpaikalla tapahtui heti koulutuksen ensimmäisen osan loputtua."
"Ajatuksia herättävää. Positiivisuutta nostattavaa. Mielenkiintoista. Toivottavasti parantunut ilmapiiri pysyy!"
"Hyvä positiivinen ote. Asiat tuli käytyä läpi hellästi, mutta kuitenkin hyvin tehokkaasti. Uskon että työpaikan ilmapiiri paranee huomattavasti! Kiitos!"
"Koulutus ollut ihanaa ja rentouttavaa. Usein koulutuksissa väsyttää, melkein nukahtaa, nyt ei. Hyvin mielenkiintoista hyvän ohjaajan vetämänä."