KYSY LISÄÄ!
Henkilöstökoulutus Interaktiva
Marjukka Kallio

info(at)interaktiva.fi
050 5757 564

UUTISKIRJE!

Tilaa uutiskirje sähköpostiisi, saat ajankohtaista tietoa Interaktivasta ja NLP:stä!

Yhteistyökumppanit

ICH

Yhteistyö ICH:N Teija Barrin kanssa on lähtenyt liikkeelle laadukkaan hypnoterapia-koulutusten tuomiseksi Suomeen. Aluksi Teija oli mukana lukuisissa Interaktivan NLP-koulutuksissa opettamassa hypnoottisten kielimallien käytöstä ja sen jälkeen Interaktiva ja ICH järjestivät vuosia yhdessä Kliinisen hypnoterapian koulutuksia.

Neway

Olemme kouluttaneet Newayn Anu Vihosen kanssa vuosia NLP:tä ja inspiroituneet luomaan yhdessä mm. NLP Trainer -koulutuksia sekä tuomaan kansainvälisiä kouluttajavieraita Suomeen. 

Oivaltamaan Oy

Myös Jaana Hautalan kanssa yhteistyö on alkanut NLP-kouluttajakollegoina ja erilaisissa projekteissa sparrailussa ja laajentunut yhteistyöhön yritysvalmennusten parissa.

Olivier Corchia, Groupe Pace

Olivier on ranskalainen johtamisen kouluttaja ja mallittamisen ammattilainen, joka on kehittänyt Persona Masks´ Methodin eli 7 erilaista arkkityyppistä toimintamallia. Olivierin elämyksellinen koulutus auttaa ymmärtämään itseä ja muita sekä hyödyntämään eri energioita työelämässä.

Colette Normandeau

Ystävystyimme Coleten kanssa Kaliforniassa NLP Master Trainer -koulutuksessa. Colette on erikoistunut Success Factor Modeling -valmennuksiin yritysmaailmassa, ja olemme tuoneet hänen osaamistaan usein Suomeen.

KYSY LISÄÄ!
Henkilöstökoulutus Interaktiva
Marjukka Kallio

info(at)interaktiva.fi
050 5757 564

UUTISKIRJE!

Tilaa uutiskirje sähköpostiisi, saat ajankohtaista tietoa Interaktivasta ja NLP:stä!

"Koulutus oli oikein hyvä, muutoksia työpaikalla tapahtui heti koulutuksen ensimmäisen osan loputtua."
"Ajatuksia herättävää. Positiivisuutta nostattavaa. Mielenkiintoista. Toivottavasti parantunut ilmapiiri pysyy!"
"Hyvä positiivinen ote. Asiat tuli käytyä läpi hellästi, mutta kuitenkin hyvin tehokkaasti. Uskon että työpaikan ilmapiiri paranee huomattavasti! Kiitos!"
"Koulutus ollut ihanaa ja rentouttavaa. Usein koulutuksissa väsyttää, melkein nukahtaa, nyt ei. Hyvin mielenkiintoista hyvän ohjaajan vetämänä."